DIT BEN IK VAN BINNEN EN VAN BUITEN

Naam Kevin Deltombe. Kevin is een Ierse naam en betekent "Knap" (ik kan er ook niets aan doen).  Deltombe is een samentrekking van het franse "de la tombe".  De eerste Deltombe zou een baby geweest zijn die ze als vondeling op een grafzerk hebben gelegd.  Dit had wel beter gekund.
Geboortedatum 27/02/1994.  Twee dagen later, en ik was geboren op de 29e in een schrikkeljaar.  Oef !!  Twee weken te vroeg geboren en toen een zorgenkindje die 14 dagen langer in het ziekenhuis moest blijven.  Daar is nu - denk ik - niets meer van te merken. Ik woog 2.680 kg en was 49 cm groot. 
Woonplaats Sint-Andries, deelgemeente van Brugge.  Een stad waar ik altijd zal blijven wonen. Dit is het wapenschild van Sint-Andries.
Mijn wijk De wijk Hermitage, aan de rand van een bos Beisbroek, een straat met 1 ingang/uitgang waar 72 alleenstaande huizen staan.  In gans de wijk wonen er meer dan 100 kinderen.  Kom je op straat, dan ben je nooit alleen. Je weet er altijd wat doen.  Hier zie je een luchtfoto.
Mijn huis We wonen hier sedert 2001.  Op de foto staat onze vroegere auto.  Nu rijden we met een Ford S-Max en als tweede wagen een Suzuki Alto.  Op de tweede foto staat een deel van de tuin.
Mijn school Afbeelding mercator HoGent, campus Mercator (www.hogent.be)
Studierichting 1e jaar Handelswetenschappen
Mijn zus Ik heb één zus, Kimberly.  Ze is 15 jaar en haar belangrijkste hobby is dansen bij dansclub Varya (streetdance en hip hop).  Ze kan geen 5 minuten zwijgen op een ganse dag. Van zodra ze kan is ze de straat op om te gaan spelen met haar vriendinnen.
Mijn pa Mijn pa werkt in een bank als adjunct kantoordirecteur.   Zijn belangrijkste hobby is ook wielrennen, maar dan bij de wielertoeristen.  Hij is lid van een wielerclub "De Rovancotrappers", waar ik de woensdag dikwijls mee ga rijden als training.
Mijn ma Mijn ma werkt als operator bij TE Electronics   Mijn ma slaapt heel graag wanneer ze niets te doen heeft.  Ze komt bijna nooit mee naar de koers omdat ze daar veel te nerveus van wordt.
Mijn boezemvriend Ik heb één boezemvriend en dat is toevallig mijn buur Thibault.  We hebben dezelfde leeftijd.  We hebben - buiten wielrennen - dezelfde interesses (TV, PC, PSP, Playstation, gaan supporteren voor Club Brugge).  Ruzie maken doen we nooit, alleen veel discussiëren.
Mijn vriendinnetje Up en down
Mijn koersfiets Voor 2013 twee nieuwe raspaarden gekregen van Lotto-Belisol U23 : Ridley Fenix mat zwart full carbon,  afgemonteerd met een Campanolo Record groep en FFWD carbon wielen. 
Mijn trofeeënkast

Al die trofeeën - die ik bijhou sedert mijn miniemenjaren roepen mooie herinneringen op maar confronteren me iedere dag opnieuw met het gegeven dat de weg naar een mogelijk profcontract lang en moeilijk is.
Mijn hobby's Koersen komt uiteraard veruit op de eerste plaats.  Daarnaast kijk ik ook graag TV (vooral films), ben ik veel aan het computeren.  In de winter ga ik regelmatig mountainbiken met mijn pa. 
Mijn slechtste moment 2012

 
Ronde van Vlaanderen voor Juniors : aan de voet van Taaienberg blokkeert mijn ketting en moet ik het ganse traject te voet op.  Ik zie een kopgroep vertrekken en kan er niet op reageren, hoewel de benen die dag wel super aanvoelden.  Tegen dat het euvel was verholpen waren de vogels gaan vliegen en reden we de wedstrijd uit in de grote massa.
Mijn mooiste moment 2013 Zesde plaats op het WK voor junioren in Valkenburg.  Overwinning Ronde van Oostenrijk.  Overwinning Trofeo Karlsberg
Mijn ambities Echt ambities heb ik niet.  Gewoon iedere wedstrijd het beste geven van jezelf (zowel met het koppie als met de benen) en hopen op goede resultaten.  De rest komt dan wel vanzelf.  Ik leef van wedstrijd naar wedstrijd en kijk niet ver in de toekomst.  Ik hoef mezelf voor niemand te bewijzen.   Mijn levensmotto is "pluk de dag", pak ervan terwijl het er is want het kan allemaal zo rap gepasseerd zijn als het gekomen is.  Bij Lotto-Belisol U23 hebben we de privileges van een goede entourage en krijgen we de kans om ons te bewijzen in het grotere werk, iets waar veel anderen alleen maar kunnen van dromen.  Dat is al heel wat.